Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Το 1968 ξεκινάει η πορεία της ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ με την ίδρυση ειδικευμένου συνεργείου της γερμανικής μάρκας φορτηγών MAGIRUS DEUTZ. To υψηλό επίπεδο παρερχόμενων δημιούργησε άμεσα την ανάγκη για ολοκλήρωση της εταιρικής δραστηριότητας με την δημιουργία ενός καταστήματος πώλησης ανταλλακτικών.

Η MAGIRUS DEUTZ γίνεται ένα από τα εργοστάσια που μετέχουν στην δημιουργία της σημερινής IVECO και η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ένας εκ των συνεργατών της στην Ελλάδα .

Η πλήρως εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας διαχωρίζεται στο τμήμα πώλησης ανταλλακτικών IVECO και στο νεοσύστατο τμήμα εμπορίας ανταλλακτικών συστήματος ανάρτησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων και ρυμουλκούμενων  οχημάτων.

Το 1981 η εταιρία γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου αεροσουστών PHOENIX  και του επίσης Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου αποσβεστηρών κραδασμών όλων των τύπων ύπων GEREP Maschinenbau Gmbh – SUDBURG.

Πέντε χρόνια πριν το κλείσιμο των Σαράντα ετών από την ίδρυση της ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ τα ηνία αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά της οικογενείας με υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και ανανεωμένες ιδέες προσπαθεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προγενεστέρων.

Το 2009 ολοκληρώνεται η αλυσίδα παρερχόμενων υπηρεσιών προς τους αυτοκινητιστές και εταιρικούς πελάτες με την δημιουργία του νέου καταστήματος μας στον Ασπρόπυργο για την εμπορία φορτηγών IVECO Καινούργιων και Μεταχειρισμένων.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.