Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Iveco motors ( FPT)


Δείτε επίσης

Η εταιρία FPT πρόκειται για το βιομηχανικό κομμάτι του group εταιρειών της IVECO. Η FPT κατασκευάζει κινητήρες σκαφών (IVECO MARINE), κινητήρες γεννητριών (IVECO GENSETS) και όλων των τύπων και ειδών βιομηχανικών εφαρμογών.

Οι κινητήρες βιομηχανικών εφαρμογών της IVECO είναι γνωστοί για την αξιοπιστία τους αλλά και το εύρος εφαρμογών τους. Οι κινητήρες IVECO MARINE βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα είδη σκαφών από ιπποδυνάμεις 20hp για κινητήρες σκαφών αναψυχής έως και 850hp και από 57hp έως 1300hp για εφαρμογές επαγγελματικών σκαφών.

Η FPT επίσης κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς στο χώρο της ηλεκτροπαραγωγής. Με κινητήρες πετρελαίου που βρίσκουν εφαρμογή σε όλο το φάσμα εφαρμογών Ηλεκτροπαραγωγών ζευγών από διάφορους ευρωπαίους κατασκευαστές αλλά και με την IVECO να κατασκευάζει πλήρη ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ηχομονωμένα και ανοιχτού τύπου (από 30 – 2500 kVA) αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές της αγοράς.

Η εταιρεία μας με πλήρες απόθεμα ανταλλακτικών και με πρόγραμμα εύρεσης των ανταλλακτικών είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα και υπεύθυνα για όλες σας τις ανάγκες. Στο πλήρες απόθεμα μας θα βρείτε κινητήρες βιομηχανικών εφαρμογών καινούργιους και ανακατασκευασμένους για κάθε τύπου βιομηχανική εφαρμογή.

IVECO MOTORS PARTS, FPT PARTS, IVECO MARINE PARTS, IVECO MARINE ENGINES, IVECO GENSET ENGINES, IVECO ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, IVECO ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ, IVECO MARINE PARTS, IVECO MARINE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, IVECO ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.