Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Trakker


Δείτε επίσης

Ο σκληροτράχηλος συνεργάτης για τις δύσκολες αποστολές

Ο χώρος των κατασκευών και εργοταξίων είναι ίσως ο ποιο απαιτητικός στον τομέα των μεταφορών γιατί οι συνθήκες δρόμων και υλικών μεταφοράς ποικίλλουν. Η  IVECO κατανοώντας ότι οι συνθήκες αυτές είναι πραγματικά δύσκολες αλλά και διαφορετικές ανάλογα της εκτελούμενες εργασίες έχει στην γκάμα των βαρέων φορτηγών το TRAKKER. Το IVECO TRAKKER είναι το φορτηγό το οποίο το συναντάμε σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και τύπους αφού πάντα το φορτηγό έρχεται στα μέτρα της επαγγελματικης σας δραστηριότητας. Το IVECO TRAKKER ξεκινάει από διαξονικό 4Χ4  για εκδώσεις οδικής συντήρησης και αποχιονισμού και συνεχίζει με τριαξονικες και τεραξονικές εκδόσεις για τη μεταφορά αδρανών υλικών , τσιμέντου (μπετονιέρες) , αντλίες σκυροδέματος αλλά και σε εκδώσεις ελκυστήρων τριών και τεσσάρων αξόνων ειδικών μεταφορών για φορτία έως και 150ton . Τα κύρια χαρακτηριστικά των εκδόσεων τους είναι :

  • Δυο διαφορετικούς τύπους φορτηγών (Φορτηγών και ελκυστήρων)
  • Δυο διαφορετικούς κινητήρες κινητήρες 8lt και 13lt
  • Έξι διαφορετικές εκδόσεις ιπποδυνάμεων κινητήρων έως 500hp
  • Δυο διαφορετικές εκδώσεις καμπίνας (Ημερήσια και Μακριά με κρεβάτι)
  • Δυο διαφορετικά ύψη καμπίνας (Κοντή και υπερυψωμένη)
  • Επτά διαφορετικές εκδώσεις κιβωτίων ταχυτήτων
  • Τρεις διαφορετικές εκδώσεις αξόνων διαξονικών, τριαξονικών και τετραξονικών και πολλές διαφορετικές επιλογές εκδόσεων κίνησης (από 4x4 έως και 8x8)
  • Δυο διαφορετικούς τύπους αναρτήσεων μηχανική (Σούστα) και αεροανάρτηση (αερόσουστο)

Τα χωματουργικά γωνίδια του IVECO TRAKKER δεσπόζουν εκ πρώτης όψεως αφου ο επιβλητικός μεταλλικός προφυλακτήρας, τα προστατευτικά των εμπρόσθιων φαναριών αλλά και των ψυγείων θα σας βγάλλουν σίγουρα από άσκοπες δαπάνες και ζημιές κατά τις εκτός δρόμου διαδρομές σας.

IVECO TRAKKER, IVECO GREECE, iveco trucks

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.