Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Για μεγάλες αποστάσεις και άνετη διαμονή.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εμπορευματικών μεταφορών στην χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη γίνεται μέσω των οδικών μεταφορών. Οι επαγγελματίες του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επιλογή οχήματος είναι μια απόφαση η οποία βασίζεται σε πολλούς συναζόμενους μεταξύ τους παράγοντες όπως κατανάλωση , εργονομία , αρχικό κόστος επένδυσης, διαστήματα συντήρησης,  κόστος συντήρησης κ.α. Η IVECO καταφέρνει να μας προσφέρει την δυνατότητα συνδυασμού όλων των παραπάνω κριτηρίων αλλά και πολλών ακόμα  για την επιλογή του επαγγελματικού μας συνεργάτη. Οι ελκυστήρες τις IVECO αποτελούν την κινητήρια δύναμη του εργοστασίου γιατί όλο και περισσότεροι στόλοι εμπιστεύονται τον Ιταλό κατασκευαστή για την εκπόνηση των εργασιών τους. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ελκυστήρων 4x2 , 6x2 και 6x4 προσεγγίζονται οι ανάγκες για τα εκάστοτε μεταφερόμενα φορτία. Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών καμπινών:

  • AD – ACTIVE DAY (Ημερήσια)
  • AT – ACTIVE TIME (Εθνικών)
  • AS – ACTIVE SPACE (Διεθνών)

και ενός καταλόγου με δεκάδες εξτρά στο εξοπλισμό της θα κάνουν την καμπίνα του φορτηγού σας  να μοιάζει με σπίτι και την διαμονή σε αυτήν ξεκούραστη και άνετη.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι 8lt ,10λτ και 13λτ με τις ιπποδυνάμεις να ξεκινούν αντίστοιχα από 310ηπ έως και 560ηπ. Οι εξακύλινδροι εν σειρά κινητήρες CURSOR της IVECO είναι γνωστοί για την χαρακτηριστική τους οικονομία καυσίμου με την ταυτόχρονη μέγιστη δυνατή απόδοση. Η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση των κινητήρων IVECO συνδιαζώμενη με τρείς διαφορετικούς τύπους κιβωτίων ταχυτήτων μηχανικά , αυτόματα και αυτοματοποιημένα φέρνουν στον χρήστη την καλύτερη δυνατή απόδοση, οικονομία και άνεση. Τα αυτοματοιποιημένα κιβώτια ταχυτήτων Eurotronic αποτελούν την πρώτη επιλογή των περισσοτέρων επαγγελματιών αφού καταφέρνουν να έχουν  χαμηλό κόστος συντήρησης, ακρίβεια κινήσεων και άνετη πολύωρη χρήση. Με ένα ή δύο καταυθυντήριους (για την έκδωση 6x2), με δυνατόττητα επιλογής αναρτήσεων από μικτή (σούστα εμπορός&φούσκα πίσω)  και full αεροανάρτηση (φούσκα εμπρός & φούσκα πίσω) έχετε ένα άνετο ταξίδι. Με την δυνατότητα συνδυασμού όλων των παραπάνω υπάρχει ο τράκτορας που θα εξυπηρετήσει τον δικό σας σκοπό.

stralis tractor, IVECO STRALIS, iveco greece, CURSOR, STRALIS, IVECO AD ACTIVE DAY, IVECO AT ACTIVE TIME, IVECO AS ACTIVE SPACE

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.