Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Continental Contitech


Δείτε επίσης

Η Continental είναι ο παλαιότερος κατασκευαστικός οίκος ελαστομερών στην Ευρώπη και ένας απο τους μεγαλλύτερους στο κόσμο σήμερα. Με άριστη και πολυετή γνώση της χρήσης του ελαστικού ώς πρώτη ύλη δίνει στην εταιρεία το πλεονέκτημα να κατασκευάζει ελαστομερή προιόντα αρίστης ποιότητας σέ όλους του κλάδους στους οποίους δρασητριοποιείται. Ένας απο τους κλάδους που δραστηριοποιείται η CONTINENTAL είναι και οι αερόσουστες επαγγελματικών οχημάτων μέσω του εμπορικού σήματος CONTITECH.

Η CONTITECH είναί ο βασικότερος προμηθευτής αεροσουστών όλων των κατασκευαστών επαγγελματικών οχημάτων όπως η VOLVO, MAN, DAF, MERCEDES-BENZ, BPW, SCANIA.

Ώς αναφορά το AFTERMARKET η γκάμα των προιόντων είναι πλήρης και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών για παλαιότερα κ νέα μοντέλα.

Η εταιρεία μας με μεγάλο και με συνέχη ανανέωση απόθεμα αλλά κ με εξιδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.