Εμπορική

KEEPING YOUR
BUSINESS ON THE ROAD

Λίγο έξω από το Ανόβερο στο χωριό Sudeburg βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής αποσβεστήρων κραδασμών του Κατασκευαστικού οίκου GEREP. Ο οίκος GEREP ξεκίνησε την παραγωγική του μονάδα πριν περίπου 60 χρόνια όντας μια μικρή μονάδα παραγωγής αποσβεστήρων κραδασμών για τραίνα. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις των αμορτισέρ που απευθύνονται σε τραίνα έδωσε στον οίκο GEREP ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και ποιότητας των προϊόντων, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από την ακραία εγγύηση του 1.000.000km.

Η τεχνογνωσία αυτή πέρασε το 1990 στην κατασκευή αποσβεστήρων κραδασμών για φορτηγά λεωφορεία trailer την οποία και ονόμασε SUDBURG. Η σειρά αμορτισέρ SUDBURG καλύπτει όλους τους κατασκευαστές και τις εφαρμογές σε αυτούς αποσβεστήρων κραδασμών. Με την κορυφαία Γερμανική ποιότητα κατασκευης, την διετή εγγύηση και την πολύ ανταγωνιστική τιμή του αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές συνεργείων και αυτοκινητιστών.

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΑΞΟΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΤΑΛΙΚΑΣ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;


Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε μας τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.